TULEVAT KURSSIT

KURSSITOIMINTA

 

Helmikuussa tanssitaan sevillanasta!

Sevillanas-kurssi alkoi, mutta vielä ehdit mukaan! Treenaamme sevillanaksen ensimmäistä säkeistöä Tuija Korhosen johdolla vielä tulevana sunnuntaina 24.2. klo 19-20.30 Valveen kolmossalissa. Maksat yhdestä tunnista puolet kurssihinnasta eli 17,5 euroa. Ilmoittaudu yhdistyksen sähköpostiin palonuevo@gmail.com.

Elinan alkeet jatkuvat!

Elina Robinsonin alkeet jatkuvat maaliskuussa! Kurssi järjestetään 15.-17.3. tanssikeskus Citydancen tiloissa. Kurssilla tutustutaan flamencon liikekieleen ja tekniikkaan. Tunneilla treenataan vartalonhallintaa, koputuksia ja tammikuussa aloitettua tangos-koreografiaa. Jos et osallistunut tammikuun kurssille, ei hätää. Tunnilla kerrataan rauhallisessa tahdissa aiemmin opittu, pääset kyllä hyvin mukaan. Kurssin jälkeen opittua harjoitellaan Palo Nuevon sunnuntaivuoroilla. Kurssilla on livesäestys, josta vastaa Oula Mommo. 

Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä.  

Varusteina tukevat kengät, joissa on hieman kantaa sekä vaatteet, joissa on hyvä liikkua. Halutessaan voi käyttää pitkähelmaista hametta.

Kurssiajat ja -paikka:

Tanssikeskus Citydance Tyrnäväntie 16 D, Terminaali

Perjantai 15.3. klo 17.30-19 sali nro 2
Lauantai 16.3. klo 15-16.30 sali nro 2
Sunnuntai 17.3. klo 12-13.30 sali nro 4

Kurssin early bird -hinta on 60 euroa ja se on voimassa 28.2. saakka. Sen jälkeen kurssin hinta on 75 euroa. Kannattaa siis toimia nopeasti! Ilmoittauduthan kurssille viimeistään 8. maaliskuuta mennessä. Kysy lisää palonuevo@gmail.com.

Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.

Mariana Colladon kurssi maaliskuussa

Tervetuloa Mariana Colladon soleá-kurssille! Mariana tunnetaan mm. esiintymisistään Compañía Kaari ja Roni Martinin Anna Kareninasta ja Kill Carmenista. Ja nyt hän kurssittaa Oulussa! Kolmen tunnin (2 X 1,5 h) tiiviskurssilla paneudutaan syvään soleáan, flamencon kuningaspaloon. Soleáa kutsutaan kaikkien palojen äidiksi ja se on yksi vanhimpia flamencon paloja. Sen avulla voi tulkita syviä, dramaattisia ja jopa traagisia tunteita. Kurssi on tarkoitettu jo flamencoa harrastaneille. Kurssilla säestävät Kari Suvilehto ja Oula Mommo.

Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä.

Kurssiajat ja -paikka:

Tanssikeskus Citydance Tyrnäväntie 16 D, Terminaali

Perjantai 22.3.2019 klo 18-19.30 sali ilmoitetaan myöhemmin
Lauantai 23.3.2019 klo 10.30-12 tanssisali 3

Kurssin hinta on Palo Nuevon jäsenille 75 euroa, ei-jäsenille 80 euroa. Voit halutessasi maksaa samalla jäsenmaksun 20 euroa. Ilmoittaudu viimeistään 8.3.2019 mennessä.

Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Oulun Musiikkijuhlien ja Jojo – Oulun Tanssin Keskuksen kanssa. Viimeistele flamencoviikonloppusi ja hanki lippu Compañía Kaari ja Roni Martinin Kill Carmeniin, joka nähdään Oulussa 23.3. Hanki lippusi esitykseen täältä. Lippuja myydään myös Valveen lippumyymälässä ja Oulu 10 -palvelupisteissä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUU OPETUSTOIMINTA

Flamencotanssi
Flamencotanssikoulu Amanecerá

Amenecerá on yksityinen flamencotanssikoulu, joka tarjoaa sekä flamencotanssinopetusta että esitys- ja konserttitoimintaa. Amanecerá toimii Kulttuuritalo Valveen tiloissa ja flamenconopettajana ja koulun johtajana toimii oululainen flamencotanssija ja -pedagogi Krista Saaranen.